Garancija kvaliteta
Balon za fudbal

Zvezda, Ada Ciganlija br. 5
Balon za fudbal
mob: 063/203-128

Javi prijatelju
Email novosti
Početna strana > Zanimljivosti > Sve sto morate znati o golmanskim rukavicama

Sve sto morate znati o golmanskim rukavicama


FLAT CUT/RAVAN REZ

Tradicionalni rez rukavice sa ravnim dlanom koji omogucava vecu kontakt povrsinu rukavice i lopte,takodje omogucava vecu fleksibilnost rukavice. Ovaj model rukavice generalno ima labaviji osecaj nego drugi.
Ravan rez je najpopularniji model za rukavice sa zastitom za prste.

ROLL FINGER CUT


Dlan je direktno nasiven na zadnji deo rukavice sto rezultira da se lateks zarola ili omota oko prstiju.Ova vrsta reza je udobniji od Ravnog reza i omogucava najbolji kontakt sa loptom.Rez obezbedjuje konstantan kontakt sa loptom kada se baca ili hvata.Mnogi smatraju da zbog ovih osobina reza on ima najbolji "osecaj" pri hvatanju. 

NEGATIVE CUT/NEGATIVNI REZ

Najpopularniji izbor modela koji malo podseca na Ravan Rez. Ovaj nacin secenja rukavica takodje ima dodatni latex izmedju dlana i zadnjeg dela rukavica. Negativni rez je najudobniji od svih prethodnih modela. Prsti kod ovog modela su uski i drze prste sake u mestu. Ovo je najpopularniji rez kod profesionalnih golmana.

 

TEHNOLOGIJE KOJE SE KORISTE ZA IZRADU DLANOVA NA GOLMANSKIM RUKAVICAMA


NOVA GRIP

Omogucava sjajan grip po suvom vremenu i znacajno poboljsan grip po kisi i mokrim uslovia za igru. Idealna tehnologija za izradu profesijalnih golmanskih rukavica

SOFT KONTAKT

Specijalnom mesavinom lepka i lateksa osigurava jak i konstantan grip u svim vremenskim uslovima.Koristi se uglavnom za profesionalne golmanske rukavice.

SUPER SOFT

Veoma mekan i istrajan lateks.Omogucavam dobar grip i optimalni kontakt sa loptom.

NEW BASIC

Lateks dlana omogucava dobro prijanjanje. Dobar za sve vremenske uslove. Ovaj tip tehnologije se koristi najvise za rukavice za trening.

FLEXION GRIP

Istrajan lateks napravljen pre svega za decije golmanske  rukavice. Pogodan za sve vremenske uslove.