Garancija kvaliteta
Balon za fudbal

Zvezda, Ada Ciganlija br. 5
Balon za fudbal
mob: 063/203-128

Javi prijatelju
Email novosti
Početna strana > Zanimljivosti

Zanimljivosti

Lopta za fudbal je oduvek važila za centralni deo igre. Prilikom kupovine treba obratiti pažnju na više stvari, kao što su materijal od kog je lopta pravljena, teren na kom će se lopta koristiti kao i veličina lopte. 

Da li znate kako da vaše kopačke traju što duže?

Želite da poručite golmanski komplet, ili možda samo donji ili gornji deo, ali niste sigurni koja veličina je odgovarajuća!?

 

Nisam siguran kako da odaberem veličinu golmanskih rukavica

 

Sve o nacinima izrade golmanskih rukavica,vrste rezova i tehnologija koje se koriste u izradi golmanskih rukavica.

Osećate li ponekad da su vam mišići zategnuti, teški i umorni a da niste prethodno odradili neki naporan trening? Potrebna vam je masaža odmah! Možda se rešenje vaših problema krije u foam rolleru. Foam roller je mnog

Otpornici su jednostavno resenje za kvalitetan trening. Idealni su za razvoj motorickih sposobnosti i "core strenght"-a.

Rekviziti su neophodni za trening brzine nogu, ravnoteže, agilnosti, hitrosti i gipkosti tela. Širokim asortimanom vežbi razvijate brzinu i aerobičnu kondiciju. Potrebni su za svaki ozbiljan trening, kao i za zagrevanje, kontrolu kretanja.

Sportzon je specijalizovana Internet prodavnica za prodaju sportske obuće, odeće i opreme za fudbal. Na jednom mestu, po konkurentnim cenama nudimo celokupan asortiman brendova Nike, Adidas, Uhlsport, Asics, Puma, Sells, Mikasa, Hummel...

Besplatna dostava   15.03.16.

Sportzon je u mogućnosti sve svoje artikle koje ima na stanju da isporuči u roku od 1-3 dana. Za porudžbine preko 3000 rsd dostava je besplatna, a preko 5000 rsd očekuje Vas poklon iznenađenja.

Garancija kvaliteta   07.11.12.

Garantujemo za kvalitet. Ukoliko niste zadovoljni izabranim proizvodima, vršimo zamenu ili vraćamo novac.

Arhiva zanimljivosti
U arhivi možete pregledati sve prethodne vesti