Kategorije
Garancija kvaliteta
Balon za fudbal

Zvezda, Ada Ciganlija br. 5
Balon za fudbal
mob: 063/203-128

Javi prijatelju
Email novosti
Početna strana > Zanimljivosti

Zanimljivosti

Nisam siguran kako da odaberem veličinu golmanskih rukavica

 

Sve o nacinima izrade golmanskih rukavica,vrste rezova i tehnologija koje se koriste u izradi golmanskih rukavica.

Osećate li ponekad da su vam mišići zategnuti, teški i umorni a da niste prethodno odradili neki naporan trening? Potrebna vam je masaža odmah! Možda se rešenje vaših problema krije u foam rolleru. Foam roller je mnog

Otpornici su jednostavno resenje za kvalitetan trening. Idealni su za razvoj motorickih sposobnosti i "core strenght"-a.

Rekviziti su neophodni za trening brzine nogu, ravnoteže, agilnosti, hitrosti i gipkosti tela. Širokim asortimanom vežbi razvijate brzinu i aerobičnu kondiciju. Potrebni su za svaki ozbiljan trening, kao i za zagrevanje, kontrolu kretanja.

Sportzon je specijalizovana Internet prodavnica za prodaju sportske obuće, odeće i opreme za fudbal. Na jednom mestu, po konkurentnim cenama nudimo celokupan asortiman brendova Nike, Adidas, Uhlsport, Asics, Puma, Sells, Mikasa, Hummel...

Besplatna dostava   15.03.16.

Sportzon je u mogućnosti sve svoje artikle koje ima na stanju da isporuči u roku od 1-3 dana. Za porudžbine preko 3000 rsd dostava je besplatna, a preko 5000 rsd očekuje Vas poklon iznenađenja.

Garancija kvaliteta   07.11.12.

Garantujemo za kvalitet. Ukoliko niste zadovoljni izabranim proizvodima, vršimo zamenu ili vraćamo novac.

Arhiva zanimljivosti
U arhivi možete pregledati sve prethodne vesti