Mueller Ortoza za fudbal
Mueller

Mueller Ortoza za fudbal

Šifra artikla: 3616
Na isporuku ovog proizvoda čeka se 2-4 dana.
Sačuvajte u listi želja
Mueller ortoze za skočni zglob se koriste za podupiranje skočnih zglobova. Funkcionišu tako što podupiru zglob i daju mu podršku tokom kretanja ili sportskih aktivnosti. Ove ortoze mogu da se koriste čak i dok nosite obuću, što ih čini prilično pogodnim za svakodnevno nošenje.

Mueller profesionalna ortoza za fudbalere je lagani fudbalski steznik za skočni zglob, dizajniran tako da pruži brzinu i fleksibilnost. Bočna čelična ojačanja pružaju potpunu sigurnost i sprečavaju izvrtanje zgloba. Veliki otvor na prednjoj strani daje stopalu mogućnost pokreta pri kontroli lopte.

Mueller ortoza za fudbalere je napravljena od kvalitetnih materijala koji je čine pogodnim čak i za dugačko nošenje na utakmicama. Ova profesionalna ortoza za skočni zglob poslednje generacije je najjača i najlakša ortoza za skočni zglob na tržištu.



Profesionalni fudbalski steznik za skočni zglob
Uloga ovih fudbalskih ortoza je da ojačavaju obe strane skočnog zgloba i tako mu daju neophodnu potporu tokom utakmice. Patent sa pertlama omogućava maksimalnu vertikalnu pokretljivost i istovremeno štiti od uganuća.

Profesionalna ortoza za skočni zglob je izuzetno lagana i udobna, odgovara svim tipovima kopački. Ova ortoza odgovara i levom i desnom stopalu, pa se može nositi po potrebi. Proizvodi se u beloj boji.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Bandažeri, steznici, štitnici
Težina specifikacija 0.5 kg
POL Unisex
BREND Mueller
SPORT Svi
Trenutno nema komentara
Zumiraj