Medisport plava krema (blu) 200ml
Medisport

Medisport plava krema (blu) 200ml

Šifra artikla: 00020
Na isporuku ovog proizvoda čeka se 2-4 dana.
3.700,00 RSD
3.700,00 RSD
3.700,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Univerzalna
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Plava krema je namenjena korišćenju kod udaraca, nagnječenja, prisustva otoka, svežih povreda. Bezvodna krema na bazi rafinisanog vazelina koji sadrži 20 ekstrakata lekovitih biljaka rastvorljivih u lipidima. Srednja konzistencija kreme plave boje, zbog bogatstva biljnih ekstrakata.

Može se koristiti sa drugim kremama slične namene, kao pakovanje. Na biljnoj je bazi i sadrži ulja: čajnog drveta, timijana, lavande, matičnjaka, sandala, kleke, peperminta, žalfije, gorke pomorandže, mente, cimeta, pomorandže, komorača, eukaliptusa, limuna, origana, ruzmarina, iglica belog bora, karanfilić, kamilica, korijandera, kardamona.

Način upotrebe:

Nežno trljajte željenu površinu kože da je malo zacrvenite, zatim nanesite sloj plave kreme. Pa zavoj za zaštitu kože, da biste olakšali potpunu apsorpciju proizvoda.

Zavoj obavite sa cevastim polietilenskim filmom. Foliju treba perforirati da bi se omogućio protok vazduha i kako bi ste izbegli maceraciju kože. Ostaviti kompresiju oko 3 sata.

Ne preporučujemo upotrebu gaze ili sličnih proizvoda koji bi sprečili apsorpciju proizvoda.

U prvih 48 sati preporučujemo upotrebu kesa sa ledom (hladna terapija) na deo koji se tretira. Zatim sledi topla terapija. Omotati pakovanje plastičnom folijom i staviti flašu tople vode na nju.

Mere opreza:

Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima i otvorenim ranama. Ako se to dogodi, temeljito isperite hladnom vodom.

Preporuka:

Idealna je za kompresije kod oporavka posle povreda, obloge, pakovanja na povređena mesta i otoke i produžene masaže sa svetlošću koja se odbija.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Ulja, kreme, kese za led
Težina specifikacija 0.5 kg
POL Unisex
BREND Medisport
SPORT Svi
Trenutno nema komentara
Zumiraj