Magazin
04.08.2023.

Puma ultimate energy

Jedan od odlučujućih faktora za golmana je zahvat, odnosno prianjanje rukavice za loptu.Ovde se Puma Future Ultimate NC oslanja na 4mm Elite Dual Grip lepljivu penu. Vidljive lepljive tačke na podlozi dodatno povećavaju prianjanje i omogućavaju vam prvoklasno izvođenje u bilo kojim vremenskim uslovima. 

 

Još jedna važna karakteristika ovog modela je Negative Cut, koji osigurava čvrsto prianjanje i pruža odličan osećaj za loptu. Reljefne linije na palcu i prstima pomažu da se rukavica oseća prirodno i ne ograničava vaše pokrete.
 
Zona za probijanje napravljena od 3D pletiva sa silikonskim elementima podržava vas prilikom probijanja i daje vam dodatnu sigurnost pri izlasku iz gola. Tehnologija Thumbwrap vam nudi veću kontaktnu površinu pri hvatanju i čini vaš palac stabilnijim.
Niko drugi do Jan Oblak, jedan od najboljih golmana sveta, veruje u kvalitet i performanse ovog modela. Dakle, ako tražite novu golmansku rukavicu onda bi trebalo da razmislite o Puma Future Ultimate NC. On vas neće razočarati i pomoći će vam da svoju igru podignete na novi nivo

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

09.
Nov.
2023.
Magazin
Sport je mnogo više od igre - to je način na koji se izgrađuju karakter i timski duh, posebno kod dece.
27.
Jul.
2023.
Magazin
Zakoračite u novu sezonu 2023/24. uz potpuno novu kolekciju Adidas golmanskih rukavica i kopački. BIĆE LUDO!
11.
May.
2022.
Magazin
Balon za fudbal Sportzon Zvezda Ada je najveća montažna hala u gradu (44 x 22m) sa veštačkom travom.