Magazin
09.11.2023.

Donacija za osnovnu školu Dositej Obradović

Sport je mnogo više od igre; to je način na koji se izgrađuju karakter i timski duh, posebno kod dece. Osnovna škola Dositej Obradović, koja se nalazi nedaleko od Novog Pazara, blizu mesta Osaonica, ima sada razlog za osmeh na licima svojih đaka, zahvaljujući donaciji sportske opreme od strane firme Sportzon. Ova priča o strasti prema sportu je inspiracija za sve nas.

 

 

Firma Sportzon, poznata po svom posvećenju promociji sporta i zdravog načina života, odlučila je da uloži u budućnost mladih đaka. Naša donacija sportske opreme obuhvatala je sve što bi moglo biti od koristi mladim đacima - lopte za različite sportove, rekete za stoni tenis, mreže za stoni tenis, strunjače, pilates lopte, vijače.

 

Pored materijalnih dobara, donacija je donela i osmeh na lica đaka i osoblja škole. Deca su uživala u igri, sticanju novih veština i jačanju timskog duha. Ovo iskustvo nije samo podstaklo fizičku aktivnost, već je i promovisalo vrednosti kao što su poštovanje protivnika i zajednički rad.

 

Deca sada imaju pristup boljim sportskim uslovima i opremi koja će im pomoći da razviju svoje sportske veštine. Ova donacija je takođe prilika da se podstakne ljubav prema sportu među mladima i da se stvori osnov za buduće sportske talente.

 

Osim toga, ovaj primer pokazuje koliko je važno da privatne kompanije prepoznaju svoju društvenu odgovornost i ulože u lokalne zajednice.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

04.
Aug.
2023.
Magazin
Golmanska pozicija u fudbalu je jedna od najzahtevnijih i zahteva specifičnu opremu koja će zadovoljiti zahteve igre. Imajući to na umu, predstavljamo vam ...
27.
Jul.
2023.
Magazin
Zakoračite u novu sezonu 2023/24. uz potpuno novu kolekciju Adidas golmanskih rukavica i kopački. BIĆE LUDO!
11.
May.
2022.
Magazin
Balon za fudbal Sportzon Zvezda Ada je najveća montažna hala u gradu (44 x 22m) sa veštačkom travom.