Magazin

27.
Jul
2023
Magazin
Zakoračite u novu sezonu 2023/24. uz potpuno novu kolekciju Adidas golmanskih rukavica i kopački. BIĆE LUDO!
11.
Mar
2020
Magazin
Da li si spreman da postignes neviđene rezultate uz najnoviju kolekciju koju je adidas plasirao?  
11.
May
2022
Magazin
Balon za fudbal Sportzon Zvezda Ada je najveća montažna hala u gradu (44 x 22m) sa veštačkom travom.
09.
Nov
2023
Magazin
Sport je mnogo više od igre - to je način na koji se izgrađuju karakter i timski duh, posebno kod dece.
01.
Oct
2020
Magazin
Nova kolekcija Ho Soccer golmanskih rukavica.
21.
Mar
2019
Magazin
Match lopte su napravljene od materijala visokog kvaliteta. Moraju ispunjavati zahteve lige, po pitanju tezine, velicine i oblika.
06.
May
2019
Magazin
Nije važno da li ste mlad ili iskusan igrač, početnik ili profesionalac.  Svakome je potrebna pomoć s vremena na vreme prilikom izbora novog modela kopački, s obzirom na to da je na tržištu jako velika ponuda, i samim tim nije lako doneti odluku. 
28.
May
2019
Magazin
Izbor odgovarajuće veličine rukavica je od primarnog značaja. U Sportzon shop-u možete na licu mesta probati rukavice i ustanoviti koja vam je veličina potrebna.
22.
Mar
2019
Magazin
Postoje dve  vrste kopački. Prve su kopačke za tvrdu podlogu a druge kopačke za meku podlogu. Prvi tip kopački obično ima plastične krampone i koristi se kada je podloga tvrda i dobro osušena sunčevim zracima. Druga tip kopački je obično sa metalnim kramponima i koristi se u lošijim vremenskim uslovima – kada je fudbalski teren vlažan ili blatnjav.
27.
Apr
2019
Magazin
Keepersport lepak za rukavice je inovacija, koja golmanima omogućava bolju igru u mokrim uslovima.   
04.
Aug
2023
Magazin
Golmanska pozicija u fudbalu je jedna od najzahtevnijih i zahteva specifičnu opremu koja će zadovoljiti zahteve igre. Imajući to na umu, predstavljamo vam Puma Future Ultimate NC golmansku rukavicu iz Ultimate Energy kolekcije - savršen dodatak svakom golmanu. Sa ovim Puma modelom dobro ste opremljeni za svoju igru i trening.
29.
Apr
2021
Magazin
Često dobijamo pitanje koja je razlika između trening lopte i meč lopte? Jednostavno rečeno, jedna se koristi prvenstveno za trening, dok se druga koristi isključivo za mečeve. Zvuči dobro? Predpostavljam da smo ovde završili! E pa nismo, objašnjenje je malo složenije od ovoga. Neki će reći da je prvenstveno razlika u ceni i kvalitetu, što i jeste delimično tačno.  U nastavku teksta, malo ćemo detaljnije objasniti razliku između trening lopte i meč lopte. 
07.
Dec
2019
Magazin
Šta ti je potrebno da budeš nepobediv, "Onaj pravi"? Moć? Preciznost? Okretnost? Brzina? Dobar grip?
12.
May
2021
Magazin
Iskoristi akciju i obezbedi sebe savršenim Reusch PURE CONTACT SILVER modelom! 
04.
Oct
2021
Magazin
Sportzon set guma za trening savršene za trening kod kuće.   
22.
Mar
2019
Magazin
Tradicionalni rez rukavice sa ravnim dlanom koji omogucava vecu kontakt povrsinu rukavice i lopte,takodje omogucava vecu fleksibilnost rukavice. Ovaj model rukavice generalno ima labaviji osecaj nego drugi. Ravan rez je najpopularniji model za rukavice sa zastitom za prste.
06.
Apr
2021
Magazin
Kažu, ako mislite da igrate kao pravi profesionalac, onda morate razmišljati i pripremati se kao profesionalac. Pravi izbor kopački je oduvek bio prioritet jer uvek morate biti spremni, bez obzira na to na kojoj podlozi igrate. U ovom kratkom blogu ćemo Vam ukratko objasniti koja je razlika u FG, SG, AG kramponima.