Magazin

11.
Mar
2020
Magazin
Da li si spreman da postignes neviđene rezultate uz najnoviju kolekciju koju je adidas plasirao?  
01.
Oct
2020
Magazin
Nova kolekcija Ho Soccer golmanskih rukavica.
21.
Mar
2019
Magazin
Match lopte su napravljene od materijala visokog kvaliteta. Moraju ispunjavati zahteve lige, po pitanju tezine, velicine i oblika.
06.
May
2019
Magazin
Nije važno da li ste mlad ili iskusan igrač, početnik ili profesionalac.  Svakome je potrebna pomoć s vremena na vreme prilikom izbora novog modela kopački, s obzirom na to da je na tržištu jako velika ponuda, i samim tim nije lako doneti odluku. 
28.
May
2019
Magazin
Izbor odgovarajuće veličine rukavica je od primarnog značaja. U Sportzon shop-u možete na licu mesta probati rukavice i ustanoviti koja vam je veličina potrebna.
22.
Mar
2019
Magazin
Postoje dve  vrste kopački. Prve su kopačke za tvrdu podlogu a druge kopačke za meku podlogu. Prvi tip kopački obično ima plastične krampone i koristi se kada je podloga tvrda i dobro osušena sunčevim zracima. Druga tip kopački je obično sa metalnim kramponima i koristi se u lošijim vremenskim uslovima – kada je fudbalski teren vlažan ili blatnjav.
27.
Apr
2019
Magazin
Keepersport lepak za rukavice je inovacija, koja golmanima omogućava bolju igru u mokrim uslovima.   
07.
Dec
2019
Magazin
Šta ti je potrebno da budeš nepobediv, "Onaj pravi"? Moć? Preciznost? Okretnost? Brzina? Dobar grip?
22.
Mar
2019
Magazin
Tradicionalni rez rukavice sa ravnim dlanom koji omogucava vecu kontakt povrsinu rukavice i lopte,takodje omogucava vecu fleksibilnost rukavice. Ovaj model rukavice generalno ima labaviji osecaj nego drugi. Ravan rez je najpopularniji model za rukavice sa zastitom za prste.
string(0) ""
string(0) ""